Testimoniale 2018-03-20T08:44:32+00:00

Pentru medicii Health360, fiecare caz medical este o prioritate

Pacientul este în centrul activității noastre ca medici.  Ne dorim ca fiecare pacient care ne calcă pragul, să plece acasă optimist și încrezător. Indiferent de complexitatea cazului, orice pacient cu o afecțiune medicală ce intră în aria noastră de competență, pleacă acasă cu o soluție pentru boala de care suferă.

În această secțiune vom prezenta o serie de cazuri medicale ale unor pacienți care au reușit să zâmbească din nou. Pentru noi fiecare pacient este o prioritate și scopul nostru este să readucem fericirea pe chipul celor care au ales să aibă încredere în echipa Provita.

Testimoniale - Povestea lui Alexandru1

Povestea lui Alexandru

„La Centrul de Diagnostic și Tratament Provita am găsit oameni diferiți prin pasiune și curaj de a încerca intervenții pe care alți medici le-au refuzat

Totul a început în ziua de 3 iulie 2017 când tatăl meu a fost diagnosticat cu determinări cerebrale secundare. Din acel moment, am hotărât să fac tot posibilul pentru a-l ajuta pe tatăl meu să supravieţuiască. Trebuia să existe ceva şi cineva care să-l poată ajuta să treacă peste această mare încercare, voiam să câştige timp pentru a avea acces la cele mai noi tratamente oncologice şi să poată spera măcar că va ţine boala sub control.

Prin căutările mele am mers sau am contactat prin email/telefon oncologi, radiologi, chirurgi și neurochirurgi din România, dar şi din afara ţării. Erau multiple opţiuni de tratament, am mers cu speranţă, gândindu-mă că tehnologia este un factor care a schimbat abordarea neurochirurgiei, că radioterapia cunoaşte progrese mari şi că tratamentele oncologice sunt promiţătoare.

Din România am primit răspunsuri incerte. Medicii îmi promiteau că pot începe tratametul, dar că nu garantează supravieţuirea.“O intervenţie în trunchiul cerebral este imposibilă, chiar dacă s-ar face este prea periculos”, „Dacă leziunile ar fi fost mai mari de 4cm și situate în zone accesibile, ar fi fost posibil” sau „Îmi pare rău, nu se mai poate face nimic și nici timp nu mai este”.

Din afara țării am primit răspunsuri puţin diferite, dar in continuare, foarte puţin încurajatoare, precum: “pacientul este prea dificil de tratat”, “nu putem primi pacienţi străini la studiul clinic efectuat cu limfocite modificate pentru că deja avem prea mulţi pacienţi bolnavi în SUA”.

După trei luni de căutări, am constatat că zona afectată de metastază din trunchiul cerebral a crescut. Era singura zonă afectată mai mare, chiar dacă restul metastazelor au scăzut în dimensiune și lucrurile ar fi fost îmbucurătoare dacă nu exista acest mare pericol creat în trunchiul cerebral.

Neștiind ce să fac, într-o căutare disperată, după o evaluare proprie a RMN-ului, am hotărât să-i mai scriu un email clar, obiectiv domnului doctor lonuț Gobej. Seara, pe 15 octombrie, dl.doctor lonuț Gobej mi-a răspuns, iar ce am citit în email aproape că nu puteam crede, dar era exact ce speram. Dl.doctor a spus că îl poate ajuta pe tatăl meu și credea că metastaza putea fi chiar scoasă. Acest lucru era ceva ce nu a mai spus/scris nimeni pana atunci, în afară de mine când trimiteam email-uri către specialişti și speram din tot sufletul ca cineva să îndrăznească să încerce.

În ziua operaţiei am fost foarte îngrijorat pentru că ştiam riscurile prezentate de medic. Acesta ne-a explicat cu calm mie și mamei mele spunând: “stati liniştiţi, eu lucrez ca pentru mine”.

Tatăl meu este mai bine acum. Intervenţia aceasta curajoasă a domnului doctor Gobej m-a scos dintr-o furtună a disperării și m-a aşezat pe un drum al speranţei.

Țin să le mulţumesc, atât eu cât și părinţii mei acestor oameni deosebiţi care au făcut posibilă această intervenţie ce ne dă speranţă și putere să luptăm în continuare cu boala și să facem tot posibilul să o ţinem sub control. Aceşti oameni deosebiţi sunt: dl.doctor lonut Gobej, dna.doctor Elena Ursache, dna.doctor Florentina Mihaescu, dna. Flori Dinu precum și întreaga echipa a centrului Provita care lucrează la un nivel înalt și tratează problemele pacienţilor cu multă atenție și într-un mod profesionist.

Înainte să ajungem la dl.doctor lonuț Gobej și la Centrul de Diagnostic și Tratament Provita, nu am ştiut despre performanțele ce au loc aici sau despre oamenii deosebiţi care lucrează în acest centru.

Programează-te la o consultație!

Cunoaște echipa de medici Health360